Luonnollista apua unettomuuteen


Unettomuudesta on täysin turhaa kärsiä, kun siihen on olemassa täysin terveellinen ja riippuvuutta aiheuttamaton hoitokeino. Eli ihmisen elimistön oma pimeähormoni melatoniini. Mitä vanhemmaksi tulet sitä vähemmän melatoniinia elimistösi tuottaa, vanhuksilla sen tuotanto on jopa ihan olematonta. Siksipä "hormonikorvaushoito" saattaa olla tarpeen.

Kaikki "oikeat" unilääkkeet ovat epäterveellisiä, muuttavat unenvaiheita huonoon suuntaan, aiheuttavat haittavaikutuksia ja nopeasti pahaa riippuvuutta. Toisin on melatoniinin laita. Sitä käytettäessä ei ole aamulla väsymystä tai tokkuraisuutta. Riippuvuutta ei synny ja mikä parasta melatoniinin sivuvaikutukset ovat pelkästään positiivisia, sen on mm. todettu vähentävän riskiä moniin syöpiin ja helpottavan esimerkiksi endometrioosi-kipuja.

Melatoniini ei myöskään vaikuta "liikaa" - siitä tulee vain ihanan unelias olo. Parasta se onkin juuri silloin kun olo on nukkumaan mentäessä ylivirkeä, ja tietää että unentulo kestäisi sinä yönä tuntikausia. Noh melatoniinia nassuun niin kohta on unessa - luonnollisesti ja terveellisesti.

Suomessa saa nykyään ilman reseptiä melatoniinia vahvuudella 1mg, katso valikoimaa tästä.

Katson juonipaljastukset joka viikko