Justin Bieber on viaton uhri


Kuten maailman paras kirjailija Stephen King sen totesi twiitissään Bieberille: Nuorelle julkkikselle maailma vaikuttaa ilmaiselta buffet-ruokailulta, mutta sinulle on unohdettu kertoa että olet viimeinen ruokalaji. Pelottaa tämän nuoren julkkiksen puolesta. Näitä samanlaisia tarinoita on nähty ihan liikaa, kun lapsi saa liikaa liian nopeasti ja aivan liian nuorena. Siinä ei yleensä hyvin käy. Huumeita, viinaa, jumalakompleksia, rattijuopumus, pidätys. Ja olisi aivan kamalaa olla ihminen joka ei koskaan saa sekuntiakaan rauhaa paparazzeilta.

Tulee ihan omat nuoruusajat mieleen. Silloin sen ikäisenä kun ei ollenkaan tajua miten hullu ja järjetön on idoliensa palvomisen kanssa. Ja mikä herttaisinta luulee sen fanituksen jatkuvan ikuisesti. Teinitytöt ovat ihmisryhmä joka lähinnä säälittää minua nykyään. Ja toisaalta suorastaan kauhistuttaa se aivottomuuden määrä.

Oli aivan hirveää tajuta että Justin Bieberin äiti on samanikäinen kuin minä. Olen siis virallisesti mummoiässä. Ja henkisesti vieläkin täysin teini-idiootti.