Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2014


Mitä kuuluu Kauniille ja rohkeille armon vuonna 2014? Ja ketä vielä jaksaa kiinnostaa? Ei ainakaan minua.

Liamin ja Hopen oli määrä mennä naimisiin, taas jälleen kerran, mutta hääpäivänä Hope näki Liamin juttelevan Steffyn kanssa, ja niinpä Hope karkasi pois Wyattin kanssa. Pian jenkkijaksoissa nähdäänkin se originaali (not) tilanne että Hope odottaa lasta eikä tiedä kumpi veljeksistä on isä. Mitä ihmeen väliä? Samanlaisia luusereita ne molemmat ovat. Hopen ainoa oikea ratkaisu nykyisessä tilanteessa olisi vaihtaa poikien isukkiin Billiin. Sillä tavalla saisi kätevästi kostettua äiti Brookellekin vähäsen vanhoja kalavelkoja. Hah!

Muissa juonenkäänteissä Ridge teki sarjaan paluun rumennus- ja vanhennusleikkauksen jälkeen. Ridge järkyttyi suuresti tosirakkautensa Brooken Bill-suhteesta, ja saattanee löytää yhtä lailla kärsinyttä lohdutusseuraa Katien käsivarsilta? Se olisi ihanaa. Pitäkööt huorapukit Brooke ja Bill toisensa, sopivat hyvin toisilleen.

Miksipä Rick ja Caroline ryntäsivät niin nopeasti naimisiin? Syynä lienee Carolinen esittäjän Linsey Godfreyn tosielämän raskaus, ja sillekö tarvittiin siis "alibi" sarjaan? Olisiko avioliiton ulkopuolinen lapsi vieläkin katala ja kamala synti? Noh eipä todellakaan ainakaan Kaunareissa.

Pyh. Blodiksen hahmot ja pariskunnat ja tapahtumat ovat tällä hetkellä todella tylsiä. Ja kuten joku totesikin, Thomasin häivyttyä sarjasta siinä ei ole naisille enää muuta silmäniloa kuin Bill.