Aivopestyt suomalaiset rasvanpelkääjät


Yksikin selittää suu vaahdossa kuinka Mäkkärin ranskalaisten kova eläinrasva tarttuu kitalakeen jo syödessä, eli siten kovettuu myös suoraan suoniin tukkien ne ja aiheuttaen sydänkohtauksia. No hyvähän se on vaahdota suureen ääneen vaikka ei mistään mitään tiedäkään. Ensinnäkin se ranskalaisten paistorasva on sitä olevinaan hyvää ja terveellistä kasvirasvaa, ei suinkaan "kovaa" eläinrasvaa. Mitä siitä että se kasviöljy menee täysin pilalle niissä lämpötiloissa ja muuttuu erittäin epäterveelliseksi ihmiselle.

Ja toisekseen se "paha" eläinrasva ei ole syyllinen verisuonisairauksiin, eikä se tuki suonia. Sokeri ja hiilihydraatit aiheuttavat vaurioita verisuoniin, täysin aiheetta syyllistetty kolesteroli tulee paikalle yrittämään suonien korjausta, ja soppa ja sydäri on valmis. Eläinrasva on syytön.

Ja jotkut älypäät jopa luulevat että äidinmaitokin muuttuu terveelliseksi kasvisrasvaksi kun äiti syö pelkkiä kasvirasvoja! Voi pyhä yksinkertaisuus. Terveellistä eläinrasvaa se on ja tulee aina olemaan. On se kumma että lapsen ensimmäisen elinvuoden ajan eläinrasva on terveellistä, mutta sitten muuttuukin yhtäkkiä simsalabim epäterveelliseksi lapsen vanhetessa.