Kauniit ja rohkeat: Saiko Lutka-Brooke viimein ansionsa mukaan?


Kuten oletettua Billin lähes putoaminen vuorelta sai hänet ajattelemaan elämäänsä uudestaan, ja hän päätti että haluaa olla ja elää poikansa Willin ja Katien kanssa. Onko Katie niin tyhmä että ottaa hänet takaisin? Miehen joka haisee hänen siskoltaan? No onhan se tottakai.

Katie allekirjoittaa huoltajuuspaperit. Ja heti tämän jälkeen Bill ryntää Brooken luokse kertomaan että kyseessä oli vain juoni. Bill haluaa oikeasti olla Brooken kanssa ja vain huijasi Katieta saadakseen haluamansa elämän takaisin! Jostain kumman syystä Brooke ei lämpene uudestaan miehelle joka viilasi linssiin sekä häntä että hänen "rakasta" siskoaan. Turpiin tuli. Nautin suunnattomasti kaikesta Billin kärsimyksestä, sillä hän on totisesti ansainnut kaiken mahdollisen kakan päälleen.


Ja muissa juonipaljastuksissa: Pariskunta joka ei kiinnosta yhtäkään katsojaa eli Rick ja Caroline ovat menneet naimisiin. Ei voi tajuta miksi ihmeessä Caroline haluaisi takaisin Mayan käyttämän miehen. Häät ovat erittäin pienet ja nopeat, kiitospäivän tienoilla Forresterin kartanossa, Stephanien muotokuvan alla.

Steffylle saatetaan valita uusi näyttelijä. Nykyinen Steffy Jacqueline MacInnes Wood kun haluaa ja jaksaa kuvata vain muutaman jakson silloin tällöin. Kyllä on outoa, en ole koskaan aiemmin kuullut saippuanäyttelijästä joka muka haluaisi tehdä urallaan muutakin kuin vain esittää samaa saippuahahmoa samassa saippuasarjassa vuosikymmeniä!

Jenkeissä odotetaan malttamattomana uuden Ridgen näyttelijän ensiesiintymistä sarjassa, joka nähdään nyt joulukuussa 2013, itse asiassa jo ensi viikolla. Luvassa on erilainen Ridge, joka on luonnollisesti järkyttynyt Brooken ja Billin suhteesta. Tekeekö Ridgekin ainoan oikean teon eli vaihtaa siskoa?