Vain elämää 2. kausi on alkanut


Se on taas tätä massojen tyydyttämistä. Mielestäni sarjan nimi on täysin väärä, todellinen huti. Se ei kuvaa ohjelmaa ollenkaan. Jos kyse on siitä että artistit laulavat toistensa lauluja, niin keksikää nyt ihmeessä parempi ja myyvempi ja ennen kaikkea ohjelmaa kuvaava nimi!

Yhtäkään jaksoa en ole katsonut enkä katso, enhän ole massajuntti, vaan "erilainen" juntti. :D Enkä tiedä ketä siellä on mukana, ei kiinnosta tietenkään. Jostain syystä kuitenkin Vain elämää kerää katsojia kuin pipoa.

Eniten ehkä harmittaa että eräs Cheek nousi kuuluisuuteen ja suosioon Vain elämän ensimmäisen kauden ansiosta, tai niin minulle on kerrottu, en toki tiedä onko se totta ensinkään, kun en todellakaan seuraa Suomen musiikkiskeneä ollenkaan. Nolasin tuossa äskettäin itseni kun haukuin Cheekiä turhan kovaäänisesti eräässä yleisötilaisuudessa, vieruskaverit katsoivat minua pahasti. En pysty tajuamaan mihin hänen suosionsa perustuu, itseäni vain oksettaa naisvihamieliset ja mieshuoraavat biisit ja musiikkivideot. Toki olen pakkokuullut vain yhden laulun, Timantit ovat ikuisia tai jotain sinne päin.