Downton Abbeyn 4. kauden juonipaljastukset


Kyllä, nyt se on viimein totta. Jaarliperheen keskimmäinen tytär Edith aiheuttaa todellisen skandaalin 1920-luvun Englannissa tulemalla raskaaksi avioliiton ulkopuolella. Ja mikä pahinta, lapsen isästä Gregsonista ei ole kuulunut mitään sen jälkeen kun Edith viimein antoi miehelle neitsyytensä. Edith tuntuu siis olevan pahemmassa kuin pulassa.


Kiinnostaisi todella tietää minkä ikäisiä hahmojen oikein on määrä olla sarjassa? Kymmenen vuotta on jo kulunut, ja jo sarjan alkaessa perheen tyttäret olivat aikuisia ja naimaikäisiä. Tai no, Sybil ei tainnut ihan vielä olla. Joka tapauksessa Edithkin kolkuttelee varmasti jo kolmenkympin ovia, jos oikein realistisesti yrittää ajatella.

Kauaa ei kestänyt että Bates sai tietää totuuden siitä mitä Annalle tapahtui. Hän kiristi tiedon ulos taloudenhoitaja Hughesista. Loppu hyvin, kaikki hyvin? Anna muuttaa takaisin aviomiehensä luokse. Anna ja Hughes valehtelevat yhdessä Batesille raiskaajan olleen joku tuntematon. Mutta Bates arvaa kuka raiskaaja on ja vannoo Hughesille kostavansa Annan raiskaajalle verisesti.

Katson juonipaljastukset joka viikko