Kauniit & rohkeat: Uusi Ridge


Valitettavasti Ridge Forrester tekee paluun Kauniisiin ja rohkeisiin, eikä hänen esittäjänään ole enää se aito ja alkuperäinen Ronn Moss. Näyttelijä Thorsten Kaye on valittu uudeksi Ridgeksi. Minulla tuli hänestä ensimmäisenä mieleen Supernaturalin Deanin ja Samin isän esittäjä, mutta hänestä ei ole kyse. Uusi Ridge tekee USA:ssa ensiesiintymisensä joulukuussa 2013, eli Suomessa saamme tätä vielä odottaa. Eihän tässä muuten mutta kun kuitenkin vedetään taas jotain taukoa väliin. Itse en odota innolla Ridgen uudestisyntymistä. Onko vaikea arvatakaan että Ridge tunkee itsensä Brooken ja Billin väliin? Olisi paljon parempi että Ridge toteaisi siskon herkummaksi eli ottaisi mallia Billistä eli vaihtaisi toiseen siskoon eli Katieen!



Kihlauksia kaikille

Bill ja Brooke ovat kihloissa. Jee jee Jerry Cotton hyvä petturipaskat?!

Hope ja Liam olivat taas kihloissa ja suunnittelivat taas häitään. Kuka vielä muista kuinka monennet häät olisivat olleet? Ja kuka vielä muistaa kuinka monennen kerran Hope purki taas kihlauksensa Liamin kanssa? Ja mikäs oli syynä tähän tällä kertaa? Se ettei Liam ole päässyt vieläkään yli Steffystä, vaan teki tälle muisteluvideon heidän suhteestaan. News flash, Hope: Liam ei tule koskaan pääsemään yli Steffystä.

Rick ja Caroline ovat myös päässeet kihloihin asti, eli Maya on Carterin kanssa.

Lapsi ulostautuu lastenhuoneesta

Sarjassamme saippuasarjojen superkasvajat, parissa vuodessa vauvasta teiniksi. Uusin uhri on Thornen tytär Ally, joka on kuvassa Hopen kanssa. Mutta kuka olikaan Allyn äiti? En muista koko tyttöä. Oliko äiti Macy vai Darla eli Einstein? Kai todennäköisemmin viimeksimainittu.


Katson juonipaljastukset joka viikko