Salatut elämät juonipaljastukset 2014


On täysin selvää että Kauniiden ja rohkeiden Ridge Forrester eli näyttelijä Ron Moss tullaan näkemään MTV3:lla vähintään yhdessä Salattujen elämien jaksossa. Hän vieraili Suomessa, ja tuona aikana kokonainen R-kioski suljettiin hänen vuokseen. Ja missähän Salkkareita oikein kuvataan? En edes seuraa tätä sarjaa, en itse asiassa ole koskaan nähnyt yhtäkään jaksoa ja silti tiedän tämän. On yhä kummempaa että Kaunareiden jaksoissa Ridgeä ei ole vieläkään poistettu, eivät kai jaksa tehdä uutta alkutunnaria.

Ja miksikö en ole koskaan katsonut tätä suomalaista, yhä syksyllä 2013 supersuosittua saippuasarjaa? No ainakin yksi syy on se että tarvitsen ehdottomasti televisiossa tekstityksen ohjelmalle, en todellakaan pidä ääniä päällä. Johan siinä häiriintyisi minä, naapurit ja kissat. Katsomossakin kai jaksot olisi, mutta selkäni ei jaksa istumista tietokoneen äärellä. Eli vaadin tekstejä myös suomalaisiin ohjelmiin.

Ja toinen syy on että en jaksa katsoa saippista ilman glamouria. Sitä pitää olla. Nättejä vaatteita ja mekkoja ynnä muuta! Ihania koruja. Tahtoo mulle!

Katson juonipaljastukset joka viikko