Prinsessa Madeleinen raskaus - ketä kiinnostaa?


Ei ainakaan minua. Ainoa vastuullinen ja kunniallinen asia mitä nämä kaikki "kuninkaalliset" voisivat tehdä olisi lakata kokonaan lisääntymästä. Miten he kehtaavatkin ja viitsivätkin vain jatkaa kiroustaan eteenpäin? Olisi kamalaa syntyä vauvaksi kuningasperheeseen - lapsen koko elämä olisi jo ennalta määrätty. Koskaan ei pääsisi hetkeksikään pois median valvovasta silmästä, ja paparazzit olisivat aina kannoilla 24/7 kehdosta hautaan.

Tämä kierre katkeaisi vain sillä että kaikki kuninkaalliset lakkaisivat tekemästä lapsia. Se olisi ainoa järkevä teko. Mutta ei, itsekkäästi he jatkavat tätä hirveää "perinnettä" ja tuottavat tarpeetonta tuskaa ja kamalaa elämää yhä uusille sukupolville. Ajattelisivat edes joskus yhteistä hyvää ja parempaa elämää.

Jos olisin kuninkaallinen niin luopuisin asemastani kruununperimysjärjestyksessä, ja kaikesta muustakin siihen ja "perheeseen" ja sukuun liittyvästä. Mutta eihän se tietysti riittäisi mihinkään, sillä median mielenkiinto ei silti koskaan hiipuisi. Surullista.

Hyvä että Ruotsin kruununprinsessat Victoria ja Madeleine ovat saaneet ns. onnellisen lopun. En vaan voi ymmärtää tätä henkilöpalvontaa. Mielestäni yksikään kuninkaallinen ei ole sen arvokkaampi kuin kukaan muukaan ihminen. Minulla olisi ollut kerran mahdollisuus nähdä prinssi Daniel livenä, mutta kiiruhdin nopeasti alta pois, hän saapui paikalle vain minuutteja lähtöni jälkeen. Ei vain todellakaan kiinnosta.

Ja milloin nähdään se ihme että joku kruununprinsessa tekee lapsen ennen avioliittoa? Vielä nykypäivänäkin se olisi aivan kamala skandaali. Mietin aina montako aborttia kuninkaalliset ovat tehneet, että kaikki sujuisi konservatiivisen oiken?

Katson juonipaljastukset joka viikko