Kimi Räikkönen taas Ferrarille
Mutta ketäpä se kiinnostaisi? Niin kaiholla muistelen aikaa jolloin vielä seurasin erittäin suurella intohimolla formuloita. Ne kisaviikonloput olivat aina elämäni kohokohta, joihin laskin päiviä ja melkein sekuntejakin. Kaikista suurinta tuskaa olivat F1-kausien väliset tauot, siis herranjumala monta kuukautta ilman! En meinannut kestää ilman korviketta eli mäkihyppy-kautta.

Kimi "Räkä" Räikkönen ei koskaan todellakaan ollut mikään suosikkikuljettajani, päinvastoin. Olin kai joskus Mika Häkkisen fani, jonkin aikaa... Mutta en todellakaan ollut Ferrarihinkaan tykästynyt. Nimittäin suurimman osan siitä ajasta jonka formuloita seurasin (reilusti yli vuosikymmenen) eräs saksalainen ajeli Ferrarilla, nimittäin Michael Schumacher enkä voinut sietää häntä.

Mutta hyvin on MTV3 ja muut kivat kanavat onnistuneet tuhoamaan penkkinurheilun, kun F1 ja kaikki muutkin kivat lajit ovat siirtyneet maksukanaville. Siihen se minunkin formuloiden seuraamiseni lopullisesti loppui. Jos en näe kisoja suorana ilmaiseksi, miksi vaivautuisin?