Emmerdalen juonipaljastuksia?


Täytyypä myöntää että aloin seurata vuosikymmeniä vanhaa suosittua brittisarjaa Emmerdale vasta viime keväänä. Aikaisemmin se oli aina jotenkin ohittanut minut. Ei kai vain tuommoinen köyhä junttimeininki oikein kiinnosta, sitä on ihan tarpeeksi omassakin elämässä. Glamouria sen olla pitää saippuassa?

Eniten ihmetytti eräs juonikuvio. Oli tämmöinen vanha mies, joka oli menettänyt muistinsa. Tästä miehestä tappeli verissäpäin kaksi nuorta naista, jotka olisivat voineet olla hänen lapsenlapsiaan. Mitä ihmettä siinä miehessä on joka näitä naisia kiinnosti? Vanha ruma mies. Oliko hän joku salamiljonääri, sillä ei ainakaan arjessa rahankäyttö mitenkään näkynyt, yhtä köyhältä vaikutti kuin muutkin hahmot. Vai onko hänellä siis iso... lompakko? Muuta selitystä en oikein keksi. Ei nimittäin luonnekaan vaikuttanut kovin leppoisalta.

Ja entäs sitten nämä hirveät naamiomeikit joita suunnilleen kaikilla kylän naisilla on? Siis aivan kamalaa. Miksi nuoret kauniit naiset haluavat rumentaa itseään kamalalla sotamaalauksella?

Miten nämä ihmiset voivat aina istua kaiket päivät pubissa? Miten heidän maksansa ja elimistönsä muutenkin oikein kestävät jatkuvaa ja kokopäiväistä viinan ryyppäämistä? En ymmärrä tätä englantilaista pubikulttuuria.

Mutta mistä oikein näkisi Emmerdalen tulevien jaksojen tapahtumia, mielellään suomeksi? Auttakaa!