Legenda naisesta nimeltä Marilyn Monroe


Marilyn Monroe oli aikansa ikoni, eikä hänen legendansa tule koskaan unohtumaan. Mikä sitten teki tästä traagisesta kaunottaresta niin ainutkertaisen?

Marilyn syntyi Norma Jean Bakerina Marilyn kärsi karmean lapsuuden. Marilynin ollessa vain muutaman vuoden ikäinen hänen mielenvikainen isoäitinsä yritti tappaa hänet tukehduttamalla tyynyllä. Myös hänen äitinsä Gladysin mieli järkkyi, ja Marilyn pelkäsi koko elämänsä ajan mielenterveytensä puolesta.

Äidin jouduttua mielisairaalaan Norma Jeania pompoteltiin sijaiskodista toiseen.

Marilyn ei koskaan tuntenut isäänsä, tai edes tiennyt kuka tämä oli. Marilyn haaveili siitä että hänen isänsä olisi ollut elokuvatähti Glark Gable. Uransa lopussa Marilyn näytteli Gablen kanssa elokuvassa The Misfits, joka jäi molempien viimeiseksi filmiksi. Gable kuoli pian kuvausten jälkeen sydänkohtaukseen.

Marilynin kuolema on ikuinen mysteeri. Murha, itsemurha vai vahinko? Marilyn oli pahasti koukussa eri lääkkeisiin, ja on yleinen teoria että hän otti vahingossa yliannoksen. Legendan liekki sammui ihan liian aikaisin. Marilyn oli kuollessaan vain 36-vuotias.

Lepää rauhassa, kaunokainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti