Kauniit ja rohkeat jenkkitahtiin syksy 2014


Hope tuntuu olevan nyt aikamoinen idiootti. Hopehan pamautti mennä naimisiin ällö-Wyattin kanssa Pariisissa ja odottaa nyt tuoreen aviomiehensä lasta. Silti Hope haikailee Liamin perään! Ja ei oikein tykkää Liamin ja uuden hahmon, Ivy Forresterin orastavasta romanssista. Wyattin ja Hopen avioliitto ei voi hyvin, yhtenä syynä on kaikkeen nokkansa tunkeva anoppi Quinn, joka jopa fantasiassaan kuvitteli itse olevansa Hopen ja Wyattin tuleva lapsi.

Tuoreimman tiedon mukaan Hopen esittäjä Kim Matula aikoo lähteä pois sarjasta! Itse en oikein enää voi katsoa Kaunareita, sillä Wyatt hahmona ällöttää minua niin paljon. Hope oli ennen suosikkihahmoni sarjassa, mutta ei enää. Spencerin veljekset ovat pilanneet hänet. Mutta minkäs voit, pakkohan Hopen on seurata äitinsä jalanjälkiä.

Ridgen ja Carolinen suutelointi on tullut julki, ja tuosta tiedosta eivät ole tykänneet erinäiset ihmiset. Bill lyö Ridgeä nyrkillä puolustaessaan siskontyttärensä kunniaa. Rick turvautuu pulloon vaimonsa petoksen takia. Tilaisuuden käyttää myös hyödykseen vieläkin Rickiä rakastava Maya.

Brookeahan ei sarjassa johonkin aikaan nähdä, sillä hänen esittäjänsä Katherine Kelly Lang oli mukana Italian Tanssii tähtien kanssa-kisassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti