Laukkufriikit


Jotkut naiset haaveilevat satoja euroja, jopa tuhansia maksavista kalliista merkkilaukuista. Yksikin totesi sijoittavansa mielellään hiukan enemmän rahaa laadukkaaseen ja kestävään laukkuun. Miksi sitten minun 20 euroa maksanut laukkuni on kestänyt jo ties kuinka monta vuotta hyvänä? Tuo 20e taitaakin olla aikalailla kipurajana laukun hinnan suhteen.

Ja mikä kamalinta, nämä hirvittävän kalliit merkkilaukut ovat lähes kaikki aivan hirvittävän näköisiä, rumia kapistuksia. Miksi kukaan haluaisi sellaisen vaikka saisi ilmaiseksi? Itse olen hirvittävän valikoiva laukkujen suhteen. Vain harva kelpaa minulle. Meni vuosia ennen kuin löysin kriteerini täyttävän kesälaukun.

Nämä kalliit merkkilaukut ovat järjestään tanttamaisia. Mummomaisia. Kuosit ovat kamalia. Ruutukuvioita ja ruskeaa väriä. Ei mene minun kaaliini miksi kukaan haluaisi maksaa maltaita rumuudesta.

Tällaista laukkua voisin kuvitella mummoni käyttävän. Burberryn kuosi on yksi kamalimmista koskaan.Tämä Vuittonin laukku näyttäisi sopivalta eskimolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti