Säälittää sokeria syövät lapset


Ihmisten suunnaton tyhmyys ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua. En toki itsekään ole ollenkaan älyllä pilattu, mutta osaan jopa joskus ajatella omilla aivoillani.

Monet ihmiset oikeasti luulevat että ihmisen on välttämätöntä ja täysin pakko saada ravinnostaan sokeria. Hei haloo, ei niin tosiaankaan ole. Ihmisen elimistö tekee itse kaiken sen tarvitseman glukoosin. Ruoasta sitä ei tarvitse saada yhtään. Ei yhden yhtä hiilihydraattia eikä tietenkään tippaakaan lisättyä sokeria. Ihmisen on pakko saada ravinnosta vain välttämättömiä rasvahappoja ja aminohappoja, ei hiilareita.

"Kohtuus kaikessa" on monen mantra ja uskonto. Sokeri on haitallista terveydelle vähäisessäkin määrässä, ja lihottavaakin. Vaikka muu ruokavalio olisikin kuinka terveellistä ja monipuolista. Ja kuten olen todennut aikaisemminkin, mikään määrä liikuntaa ei estä sokerin haitallisia vaikutuksia elimistössä. Sokeri on karsinogeeni siinä missä tupakka ja alkoholikin.

Mikä pahinta täysin puolustuskyvyttömät pikkulapset tungetaan täyteen sokeria. Kaikissa päiväkodeissa, ja melkein aina myös kotona. Harva vanhempi on tarpeeksi valveutunut ruokkiakseen lastaan terveellisesti. Pahimpia paikkoja ovat juuri päiväkodit, joissa tarjotaan lapsille pelkkiä sokeripommeja joka aterialla. Tämä johtaa esimerkiksi lihomiseen, diabetekseen, sydäntauteihin ja syöpiin. Muista aina se että syöpäsolut käyttävät ravinnokseen vain sokeria.

Sokeri on myrkkyä ja tappaa.