Kasvissyöjä-professori valehtelee lihasta


Eräiden valheellisten väitteiden mukaan punainen liha tuhoaa terveyden. Sen väitetään lisäävän esimerkiksi kakkostyypin diabeteksen riskiä. Näinhän ei tietenkään ole. Diabetes on sokeritauti, jonka aiheuttavat vain ja ainoastaan sokerit ja muut hiilihydraatit eli viljat.

PUNAINEN LIHA EI LIHOTA, siihen pystyvät ainoastaan hiilarit.

Lihajalosteet eli makkarat ja muut vastaavat lisäävät kyllä syöpien riskiä, mutta se johtuu niiden sisältämistä nitriiteistä ja suolasta, eikä suinkaan itse lihasta. Aito, paljas, lisäaineeton punainen liha ei ole terveysriski.

Eräiden talipää-tahojen mielestä punaista lihaa ei pitäisi syödä ollenkaan. Mistähän se ravinnon rauta pitäisi sitten saada? Lisääntymisikäiset naiset tarvitsevat rautaa voidakseen hyvin, ja silloin punaisen lihan syönti on todella tarpeellista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko