Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia: kesä 2013 jenkeissä


Minua ärsyttää aivan suunnattomasti tämä Boldiksen Suomen täysin turha kesätauko. Kaunarit eivät Yhdysvalloissa ole koskaan hetkeäkään millään tauolla! Ei kesällä eikä milloinkaan muulloinkaan. Mitään taukoja ei tarvitsisi pitää Maikkarinkaan. Miksi ihmeessä pitää vieläkin pitää kiinni ikivanhasta ja täysin turhasta tavasta, että on täysin pakko näyttää kaksi jaksoa päivässä?! Paljon parempi systeemi olisi näyttää Kauniita ja rohkeita vain yksi jakso kerrallaan, silloin ei olisi ikinä tarvetta millekään kesätauolle. Saataisiin nauttia Kaunareista joka ikinen päivä vuoden ympäri, aina ja ikuisesti.

Niin, Kauniit ja rohkeat palaa kesätauolta MTV3:n ohjelmistoon taas maanantaina 2.9.2013. On sitä päivää odotettukin kuin kuuta nousevaa. Koko kesä on ollut täysin turha ja tapahtumaköyhä ilman jokapäiväistä Boldis-annosta.

Mutta minnepä asti jenkeissä ollaan juonikuvioissa ehditty kesän aikana? Kolmiodraama Steffy-Liam-Hope sai jonkinlaisen päätöksensä, kun Steffy häipyi huitsin Nevadaan näyttelijän kyllästymisen vuoksi. Liamin ja Hopen uutukainen parisuhde-yritys ei ole tietenkään ollut ongelmaton. Kapuloita rattaisiin on laittanut sarjan uusi hahmo Wyatt, joka tietysti ajan kanssa paljastui Liamin kauan sitten kadonneeksi veljeksi! Ei voi oikein puhua veljesrakkaudesta näiden kahden nyrkkitappelijan välillä. Ihan täysin asiaankuulumattomana mielipiteenä, Hopella on aina aivan ihania vaatteita ja koruja.


Katie sai kostonsa petturi-Billiä kohtaan kun hän sai haltuunsa Billin firman enemmistöosakkuuden, ja pystyi antamaan potkut Billille. Juu! Ihan oikein sille paskiaiselle. Katie on vakoillut "entisiä" rakastavaisia Brookea ja Billiä saadakseen tietää voiko heihin muka luottaa. Luulenpa että ei. USA:ssa ollaan nyt viimein ehditty niihin jaksoihin asti jotka kuvattiin Monte Carlossa. Noissa siis Monacossa kuvatuissa kohtauksissa ovat mukana vain Billin ja Brooken näyttelijät, joten eivätköhän he eksy siellä toistensa syliin. Kiva sisko ja luotettava aviomies? Katien pitäisi jättää hyvästit näille molemmille kusipäille ja jatkaa elämäänsä jossain kaukana muualla, ilman heitä. Yhdessä vauva-Willin kanssa.


Tämä viimeinen kuva pääsi mukaan bileisiin vain taustansa vuoksi.