Downton Abbey kausi 4: Uusia hahmoja


Matthew Crawleyn kuoltua Downton Abbeyssä nähdään neljännellä kaudella tietysti uusia hahmoja. Monen mielestä DA on jo parhaat päivänsä nähnyt, ja tämäkin voi olla lopun alkua. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja varsinkin tuo tummaihoinen hahmo näyttää todella oudolta noin hienoissa vaatteissa, oltiinko tuohon aikaan muka noin suvaitsevaisia? Oli todella epäuskottavaa sekin että ne kaikista konservatiivisimmatkin jäykkäpierut hyväksyivät Thomasin homouden noin vain. Ei niin oikeasti olisi koskaan käynyt, vielä vähemmän noissa piireissä.

Toinen todella ärsyttävä juonikuvio kolmannella kaudella oli Lady Maryn ongelma, joka esti hänen raskaaksi tulemisensa. Mikä se oikeasti muka olisi voinut olla? Ei ole mitään sellaista juttua, joka olisi estänyt raskauden JA joka olisi osattu siihen aikaan diagnisoida JA joka olisi hoitunut vaivattomalla ja vaarattomalla toimeenpiteellä! Ei sellaista vaivaa ole olemassa vielä nykypäivänäkään. On syy miksi Maryn sairauden nimeä ei kerrottu: sellaista ei ole oikeasti olemassa! Jotkut ovat ehdotelleet endometrioosia, mutta siitä sairaudesta ei tiedetty mitään 1920-luvulla, sitä ei olisi osattu diagnisoida ja vielä nykypäivänäkin sen leikkaaminen on iso juttu, siihen aikaan sille ei olisi voitu tehdä mitään.

Downton Abbeyn neljännestä kaudesta on julkaistu virallinen ryhmäkuva. Nämä ovat aina tosi tylsiä.

Vieläkään ei ole kerrottu tarkkaa päivää milloin 4. kausi alkaa, syyskuussa 2013 kyllä mutta minä päivänä? Ylellä jaksot nähdään "tuoreeltaan", kuten kanava jaksaa aina mainostaa.