Kannattaako paastodieetti?Onko nyt uusinta muotia oleva paastodieetti ollenkaan toimiva laihdutustapa? Jos et vielä tiennyt, pätkädieetissä syödään viitenä päivänä viikossa niinsanotusti normaalisti, ja kahtena päivänä syödään todella vähän eli paastotaan. Syntyykö tuloksia nopeasti täällä laihduttamistyylillä?

5:2-dieetti on hyvä tapa saada elimistönsä täysin sekaisin. Kun ravintoa ei tule, kroppa pitää entistäkin tiukemmin kiinni niistä varastorasvoistaan. Ja vaikka onnistuisitkin laihtumaan pikkuisen, kilot tulevat heti takaisin. Jojo-ilmiö on varma asia, kuten muillakin ihmedieeteillä.

Jotkut idiootit luulevat vieläkin, ettei ole mitään väliä sillä mistä ne kalorit tulevat. Hei haloo! Syö sitten kakkaa, jos se kerran on yhtä terveellistä ravintoa kuin mikä tahansa muu. Vaikka olisit kuinka laiha niin jos syöt sokeria ja viljoja, ne tekevät väistämättä tuhojaan elimistössäsi. Jos haluat pysyä terveenä kannattaa vaihtaa kaikki nopeat hiilihydraatit terveelliseen eläinrasvaan.

Jos et usko niin lue vaikkapa ruotsalaisen lääkärin kirjoittama kirja Totuus hiilihydraateista, niin silmäsi aukeavat viimeinkin. Niin avautuivat hänenkin silmänsä. Ja mikä parasta, karppaamalla ei tarvitse koskaan nähdä nälkää, joka päivä saa herkutella sydämensä kyllyydestä, ja silti kilot karisevat. Sillä kalori ei ole kalori, jos valitsee ne oikein.