Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Brooke ja Bill ne yhteen soppii


Kauniissa ja rohkeissa vain Brooke Logan sen osaa: Kuinka lempata itselleen kaikkien läheistensä aviomiehet. Brooke on ollut suhteessa kahden veljeksen ja heidän isänsä kanssa (kas kun ei kokeillut välillä vaihtelun vuoksi äitiäkin) ja Brooke on saanut lapsen tyttärensä aviomiehen kanssa.

Kun Brooken ikirakkaus Ridge on nyt hänet hyljännyt, niin mikäpäs sitten oikein eteen? Silmät pitää tietysti suunnata rakkaan Katie-siskon aviomiehen Billin suuntaan, sillä eihän maailmassa nyt muita miehiä ole olemassa kuin ne jo suvussa valmiiksi olevat! Parasta on siis iskeä juuri aviomiehelleen lapsen synnyttäneen ja synnytyksestä hädintuskin hengissä selvinneen ja siirtosydämen varassa elävän siskon mies!

Että hyvää onnea vain teille, Brooke ja Bill. Ikäänkuin Taylorin ja leski-Ericin suhteessa ei olisi jo ollut tarpeeksi pyhäinhäväistystä. Mutta mutta, eihän mikään ole pyhää Kaunareissa. Nykyään sarjassa on mukana jopa lesbopari. Mutta milloin oikein nähdään ensimmäiset homot?

Sitä odotellessa lohdutuksena Kauniiden ja rohkeiden komeat urhot ilman paitaa. Sori tuli valehdeltua, vain puolet miehistä on kuvassa rintalihakset paljaana.