Homoliittolaki aloite Suomessa


Miksi en kannata tasa-arvoista avioliittolakia?

Samaa sukupuolta olevien avioliitto herättää vahvoja tunteita puolesta ja vastaan. Moni on tietysti nykyään homoliittojen kannalla ja puolesta, ja periaatteessa minunkin kai pitäisi olla. Olenhan suvaitsevainen ja hiukan vihertävä liberaali, ja normaalisti aina tasa-arvon kannalla. Ja olen suuri homojen ja lesbojen ystävä. He ovat olleet minua kohtaan suvaitsevaisempia ja ystävällisempiä kuin heterot. Monen on niin vaikea olla ystävällinen ja mukava erilaista ihmistä kohtaan.

Mutta mikä sitten hiertää? Miksen ole allekirjoittanut tuota kohuttua kansalaisaloitetta? Mielestäni avioliitto kuuluu naisen ja miehen välille. Kyseessä on Jumalan edessä tehty lupaus, mistä en pääse yli enkä ympäri. En antaisi homoille ja lesboille myöskään adoptio-oikeutta. Minuakin olisi varmasti kiusattu koulussa enemmänkin jos minulla olisi ollut kaksi isää tai kaksi äitiä. Lapsen parasta adoptioissakin on ajateltava, eikä se ole homo- tai lesbovanhemmat.

Homoliittojen vastustajat ovat vanhanaikaisia ja suvaitsemattomia hihhuleita. Miksi sitten kuulun näiden nolojen idioottien joukkoon? Kai minussa on sen verran uskonnollisuutta jäljellä, minkäs teet. En pysty muuttamaan itseäni.