Mikä auttaa kun kynnet ei kasva?


Tässä blogipostauksessa kerron miten voit saada pitkät ja vahvat kynnet nopeasti, ja tietysti ilmaiseksi.

Mitä tehdä kun kynnet lohkeilevat, liuskoittuvat ja halkeilevat? Joillakin ne jopa kellertävät.

Nykyään muodissa on kynsien geelilakkaus ja akryylikynnet. Ne kaikki maksavat maltaita ja myrkyttävät käyttäjänsä hitaasti mutta varmasti. Jotkut hankkivat jopa kynsiuunin kotiinsa voidakseen nauttia värikkäistä sormenpäistään.

 

kynnet ei kasva kotona

 

Sen kummemmin asiaa koskaan ajattelematta lakkasin kynsiäni kaksikymmentä vuotta. Kaiken tuon ajan kynsissäni oli koko ajan kynsilakkaa. Joka päivä, joka hetki. Aina kun poistin kynsilakan laitoin heti uuden tilalle.

Koko tuon ajan ihmettelin heikkoja ja huonosti kasvavia kynsiäni. Perustelin lakkausta itselleni sillä että ilman lakkaa kynteni eivät pysy edes kasassa. Kokeilin kaikenlaista, kuten biotiiniä. Kyllähän se saa kaikki kropan karvat ja kynnetkin kasvamaan nopeammin.

Teininä ennen lakkauksen aloittamista minulla oli kovat ja kestävät kynnet jotka kasvoivat pitkiksi ja vahvoiksi.

Sitten se viimein tapahtui. Lopetin kynsieni lakkauksen kokonaan kertaheitolla koska lakkojen sisältämät myrkyt tekisivät pahaa endometrioosilleni hormonihäiritsijöiden muodossa.

Ja mitä lakkauksen lopettamisen myötä tapahtui? Sain teinivuosieni vahvat ja pitkät kynteni takaisin. Ne kasvavat lohkeilematta niin pitkiksi että ne on pakko leikata. Vihaan sitä miten kynsien alle kerääntyy kaikenlaisia pöpöjä, todella epähygieenistä.

Joten unohda kaikki kynsilakat ja kynsilakanpoistoaineet, jos haluat pitkät, terveet ja ennenkaikkea myrkyttömät kynnet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko