Arvostelu: Rainbow melatoniini


Olen käyttänyt melatoniinia vuosien ajan joka päivä, jopa kaksi kertaa päivässä (yötyö). Joillekin ihmisille melatoniini aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten tokkuraisuutta tai päiväväsymystä, mutta ei minulle. Yksi mahdollinen haittavaikutus ovat myös oudot ja normaaliakin hullummat unet.

Ostin paniikissa Prismasta tai pikemminkin nettikaupasta S-kaupat kaikista halvinta melatoniinia. Rajoitteistani johtuen käyttökokemus jäi todella huonoksi.

Rainbow melatoniini 1,9mg 60 tablettia 2,55 euroa. Valmistusmaa Unkari.

Minähän en niele tabletteja tai kapseleita koskaan. Tabletit pureskelen ja kapselit avaan ja syön jauheen sellaisenaan.

Rainbow melatoniini tabletit ovat todella kovia. En saa niitä millään pureskeltua. Ja jos saisinkin niin hampaat olisivat varmasti vaarassa.

Onneksi olin ostanut kissojen takia tabletinmurskaimen. Pari ensimmäistä iltaa sain sillä jauhettua tabletit jauheeksi ihan hyvin, mutta sen jälkeen on ollut ongelmia siinäkin. Tabletit ovat niin kovia ettei murskain meinaa pystyä niihin.

Ja pahinta on se että näiden kivikovien tablettien ja murskaimen kanssa tapellessa käteni kärsivät. Sain sormeen haavan!

Yhteenvetona voin todeta että Rainbown melatoniinitabletit toimivat hyvin siihen mihin ne on tarkoitettu eli nukahtamiseen. Mutta jos kuulut nielemisvaikeuksisiin ihmisiin kuten minäkin niin en todellakaan suosittele.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko