Tappaako korona meidät kaikki?


Loppuvuodesta 2023 ylikuolleisuus oli Suomessa jopa 70%. Kansanterveysviranomainen valehtelee taas sen minkä kerkeää, ja väittää että se johtuisi väestön vanhenemisesta, vaikka se otetaan näissä tilastoissa aina huomioon. Jokainen jolla on vielä aivot päässä (vaikka se ajattelu vaikeaa onkin koronan aiheuttamien aivovaurioiden vuoksi) tajuaa että ylikuolleisuus johtuu pääasiassa koronasta.

Suomessa valehdellaan, ettei koronaan kuole enää ketään, että se on pelkkä nuhaflunssa. Se on sama kuin väittäisi hivin olevan pelkkä sen ensi-infektio, nuhakuume. Ei hivistäkään tiedetty kymmeneen ensimmäiseen vuoteen että se tappaa kaikki sen saaneet. Korona myös tuhoaa ihmisen vastustuskyvyn, ihan niin kuin hiv.

 



Mitä koronasta vielä paljastuukaan? Merkit ovat huolestuttavia.

Mutta mitä koronasta tiedetään jo nyt?

Moni tutkimus on paljastanut sen järkyttävän faktan että korona vaurioittaa jokaisen sen saaneen verisuonia.

 


 

Tutkimus oireettomilla? Sadalla prosentilla verisuonivaurioita.

Tutkimus lapsilla? Sadalla prosentilla verisuonivaurioita. Kuinka moni lapsi selviää aikuiseksi asti kun koronaa sairastetaan monta kertaa vuodessa?

Ei ihmekään että nuorten ihmisten äkkikuolemat ovat lisääntyneet järkyttävissä määrin, kun ihmisten verisuonet ja sydämet on paskottu ilman välityksellä leviävällä viruksella.

Ja nyt kansanterveysviranomainen haluaa että jokainen sairastaa koronan monta kertaa vuodessa. Koska korona on ohi eikä tapa enää ketään - vain 70 prosentin ylikuolleisuus ja vainajien säilytystilat niin täynnä ettei minnekään enää mahdu.

Tilanne ei tästä parane vaan huononee, ellei koronaan keksitä parantavaa lääkettä. Tai tartunnan estävää rokotetta.

Älä usko valheita äläkä alistu. Suojele itseäsi tartunnalta hengityssuojaimella. Toimimattomat rokotteet eivät suojele sinua koronalta.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko