Somevaikuttajien verotiedot ja veropäivä 2023


Taas lähestyy se marraskuinen päivä kun koko valtakunta kyttää kieli pitkällä muiden kansalaisten verotietoja. En tajua miten ihmisten tulot voivat olla julkista tietoa.

Itseäni ei tippaakaan kiinnosta muiden ihmisten tulot. Eivät perheenjäsenten, ei ystävien, ei edes naapurien tulot.

Somevaikuttajistakin minua kiinnostaa vain porilaisen Piia Vienan tulot, ja nekin vain siksi että hän kovasti larppaa kiireistä ja menestyvää yrittäjää, mutta verotiedoissa se ei koskaan näy mitenkään. Hänen tulonsa ovat aina täsmälleen samaa luokkaa kuin työttömyysturvan tai vastaavan määrä. 


 

Värittelynsä eli valehtelunsa vuoksi värikäs pipsa onkin saanut hyvin osuvan lempinimen värittävä pipsa. Hoitamattoman epilepsiansa vuoksi hän ei itsekään muista mitä on aiemmin tullut valehdeltua, ja tämä aiheuttaa lukemattomia hupaisia tilanteita.

Jokainen pystyy itse näkemään Piia Vienan kotisivuilta miten ammattimainen ja täystyöllistetty valokuvaaja on kyseessä.

Järkyttävintä on tajuta että Piia Viena hankki kaikki viisi kissaansa vuosia sen jälkeen kun minä hankin kolme kissaani. Värittävän Pipsan kaikki viisi kissaa ovat jo kuolleet, mutta minun kolme kissaani ovat elossa. Tasan eivät käy onnen lahjat? Porissa on jotain todella pahasti vialla kun viisi kissaa kuolee nuorina.

Kissoja rakastavalla Piia Vienalla oli viidellä kissalla käytössä vain yksi kissanvessa, sekin itse tehty. Viisi kissaa ruokittiin yhdeltä ja samalta lautaselta, joten ne saivat taistella ruuastaan. Kissoja "leikitettiin" pelästyttämällä ne ryntäämällä niiden luokse piilosta. Jos kissat tappelivat keskenään verisesti, niiden väliin ei menty vaan tilanteesta kuvattiin huumorivideo nettiin. Kissojen turkkeja ei hoidettu vaan karvat kynittiin pois kun tilanne meni tarpeeksi pahaksi.

Eniten suuren vaikuttajan seuraajia on kauhistuttanut viimeisen elossa olleen kissan eli Sulon kohtalo. Somevaikuttaja julkaisi seuraajien joulua sulostuttamaan videon, jolla kissa hengitti vaikeasti, oli apaattinen, kuolasi ja liikkui vaikeasti. Kun seuraajat ilmaisivat kissan kunnosta huolensa, Piia Viena ilmoitti että hänellä on tässä nyt joulun vietto kesken (=rentoilu kotona kahden kesken miehen kanssa herkkuja syöden). Tämän jälkeen kissa katosi somesta kokonaan. Toki vaikuttaja jaksaa yhä valehdella kissan olevan elossa, mutta mitään todisteita hänellä ei ole asiasta esittää. Ei kuvaa, ei videota. Ei tietenkään ole koska kissaraukka on kuollut.


Instagramista löydät täykkyterveen Piia Vienan nimimerkillä pipsa83. Mutta varo ettet päädy glittervihkoon. Itse en seuraa Pipsaa missään somessa, ja suosittelen samaa muillekin eläinten ystäville, tai oikeastaan kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko