Maailman seksikkäimmät miehet 2023


Siitä on varmaan ainakin yli vuosikymmen aikaa kun olen edellisen kerran julkaissut tällaisen listan. Kun katselin sitä listaa ihmettelin erityisesti erään miehen läsnäoloa sillä koska en ole koskaan pitänyt häntä mitenkään hyvännäköisenä, päinvastoin olen aina ihmetellyt miksi hänet valittiin erään teinielokuvasarjan miespääosaan hottista esittämään.

Pierson Fode 



Uusimpana listalle pääsee näyttelijä Pierson Fode, joka jonkin aikaa sulostutti saippuasarjaa Kauniit ja rohkeat esittämällä Thomas Forresteria. Valitettavasti hän lähti pois sarjasta etsimään parempia sarjoja, elokuvia ja rooleja. Valitettavasti vain on todettava että tämä ihminen ei oikein osaa näytellä. Hän olikin ennen malli, ja sopisi siihen työhön paljon paremmin. En yleensä pidä lihaksikkaista miehistä, mutta Piersonin kohdalla teen poikkeuksen. Hänen vartalonsa on ainakin joskus ollut täydellinen.

Jared Padalecki


 

Kun puhutaan sarjasta Supernatural hehkutetaan aina sitä toista tyyppiä, sitä pahan Deanin esittäjää. En vaan voi ymmärtää, sillä kyseinen mies on ihan tavallisen näköinen, ei mitenkään komea. Samin esittäjä Jared Padalecki sen sijaan on juuri minun makuuni. Harmi vaan että hän on yksityiselämässään sössinyt. Masennusta, kännäystä, baaritappelua, hengenvaarallista kolarointia? Eikö maine, raha ja perhe tuokaan onnellisuutta?

Alexander Skarskård


En yleensä pidä blondeista mutta True Blood-Alexin kohdalla teen poikkeuksen. Hän taitaakin olla ainut mies joka pääsi molemmille listoille. Jaa, no eipäs ollutkaan.

Wentworth Miller


 

Sattuneesta syystä Prison Break-tähti Wentworth Miller on ollut paljon mielessäni viime aikoina. Vuonna 2013 hän uskaltautui viimein ulos kaapista, ja toivon todella että tämä paljon kärsinyt ihminen on tähän mennessä löytänyt oman safe haveninsa.

David Coulthard


 

Ja silti, kaikesta huolimatta se numero yksi on minulle ollut jo vuodesta 1995 asti entinen F1-kuski David Coulthard. En edelleenkään tiedä miksi, koska hän ei mielestäni ole edes hyvännäköinen tai komea, tavallinen pallikkapää vain. En pysty selittämään. Toki hän on nykyään jo harmaahapsi, joka jaksaa sikamaiseen tyyliinsä vokotella itseään vuosikymmeniä nuorempia naisia. Mutta mikä oikeus minulla oikeastaan olisi häntä tuomita? Kun katselen ikäisiäni keski-ikäisiä miehiä mietin vain että noinko vanha minä muka olen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko