Lapsen tekeminen on itsekkäintä maailmassa


Suomen syntyvyys on pohjalukemissa, ja se on tietysti vain hyvä asia. Ehkä ihmiset ovat vihdoinkin tajunneet että elämä on kuolemaan johtava sukupuolitauti. Ehkä ihmisistä on vihdoinkin tullut niin epäitsekkäitä että he eivät enää tuota maailmaan uusia ihmisiä kuolemaan ja kärsimään.


Mutta valitettavasti pudonneen syntyvyyden takana on tietysti korona, se tekee ihmisistä monen muun tappavan jutun ohella hedelmättömiä. Korona siis sekä tappaa ihmisiä että estää uusia syntymästä, eli tiedossa on koronan aiheuttama ihmiskunnan sukupuutto. Sellainenkin hauska yksityiskohta että vaikka koronaan on kuollut eniten vanhoja ihmisiä, kuolleisuus on silti noussut eniten nuorissa eli lisääntymisikäisissä ikäryhmissä.

Sehän jo tiedetään että sekä korona että koronarokote aiheuttavat  naisille kuukautishäiriöitä. Joillakin naisilla kuukautiset eivät koskaan palaa. Miehille puolestaan korona aiheuttaa erektiohäiriöitä, kivesvaurioita ja vähentynyttä siittiöiden määrää. Näistä aiheista löytyy jo kiitettävästi tutkimuksia, etsi jos haluat itkeä.

Jos raskaus kuitenkin alkaa ja äiti saa raskauden aikana koronan (tai ottaa koronarokotteen), tulokset voivat olla hirveitä.

keskenmeno

istukan veritulpat

kohtukuolema

keskoisuus

lapsiraukan kehityshäiriöt (esimerkiksi pienentynyt keuhkojen tilavuus)

Silti raskaana olevia ei kehoteta suojelemaan itseään ja lastaan koronainfektiolta raskauden aikana. Ainoa toimiva tapa suojautua koronatartunnalta on hengityssuojaimen käyttö, koska puhtaasta sisäilmasta saamme edelleen vain haaveilla.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko