Walking Deadin kolmannen kauden viimeisen jakson uhrit


The Walking Deadin kolmas kausi on päättynyt USA:ssa, ja loppuu ihan kohta Suomessakin. Nykyään kun jaksot näytetään Foxilla vain viikon myöhässä, ihmeellistä.

Kolmannen kauden finaalijaksosta odotettiin mahtavaa näytöstä, mutta sitä se ei valitettavasti ollut. Kuolemia kyllä nähtiin, tietysti jopa päähenkilöiden.

Jakson alkajaisiksi kuvernööri puukotti nörtti-Miltonia, ja jätti tämän kuolemaan. Samaan huoneeseen tuoliin sidotun Andrean kanssa. Tarkoituksena oli siis että Milton kuolee ja muuttuu sitten zombiksi joka tappaa Andrean. Ennen puukotustaan Milton pudotti tahallaan Andrean ulottuville työkalun jolla tämä voisi yrittää päästä irti kahleistaan. Melkein Andrea siinä onnistuukin... Kun Milton viimein kuolee seuraa taistelu Andrean ja zombie-Miltonin välillä, taiston lopputulosta ei heti näytetä. Vasta myöhemmin kun vankilan porukkaa saapuu pelastamaan Andreaa nähdään mitä on tapahtunut: Andrea on kyllä elossa mutta Milton on ehtinyt purra häntä. Andrea ja Michonne jäävät kahdestaan huoneeseen ja Andrea ampuu itsensä.

Kuvernöörin hyökkäys vankilaan epäonnistuu, ja hän ampuu lähes koko iskuryhmänsä, paria läheisintä tyyppiä lukuunottamatta. Taistelun tauottua yksi kuvernöörin porukan teineistä yrittää antautua Hershelille ja Carlille, mutta Carl ampuu hänet kylmästi.

Rick ja muut tuovat vankilaan paljon kuvernöörin kaupungin hengissä selvinnyttä porukkaa. Missä on siis logiikka? Millä perusteella jotkin ihmiset pelastetaan ja jotkut jätetään kuolemaan tai jopa tapetaan itse? Kolmas kausi siis loppuu edelleen vankilaan, eikö siitä päästä ikinä eroon?

Katson juonipaljastukset joka viikko