Ripsiseerumillako pidemmät ripset?Naiset keskittyvät aina elämässään olennaisimpiin asioihin, kuten esimerkiksi ripsiensä pituuteen. Siihen onkin hyvä pistää jopa satoja euroja kuukaudessa, onhan kyse niinkin elintärkeästä asiasta. Ja mitä väliä silläkin on jos ripsien pidennyksellä on mahdollisena haittavaikutuksena esimerkiksi sokeus, eihän se mitään haittaa jos vain on tarpeeksi pitkät karvat silmissä. Luulin että karvat ovat yök-juttu nykynaiselle, mutta olin väärässä.

Nykyään kaikilla aikaansa seuraavilla naisilla on meikkikaapissaan glaukooma-lääkettä sisältävä ökykallis ripsiseerumi RevitaLash Advanced. Toimiiko se oikeasti? Onko sillä väliä? Tämä tuote on kielletty esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Ruotsissa terveysriskien vuoksi! Mutta mitäs väliä sillä tai millään on, tärkeintähän on näyttää hyvältä, riskeistä ja rahanhaaskauksesta huolimatta.

Jos sinulla on varaa käyttää satoja euroja rahaa ripsiisi... yritä kasvattaa aivojasi ripsien sijaan niin ehkä keksit rahoillesi vielä joskus pikkaisen parempiakin käyttökohteita kuin karvapeitteesi.