Aknen hoito kotikonstein




Moni aknea sairastava ei valitettavasti tiedä miten finneistä pääsee eroon helposti ja luonnollisesti. Sen sijaan ihosairaat uskovat nielemättä ihotautilääkärien aivopesua, ja syövät pahoja elimistölle myrkyllisiä "lääkkeitä", kuten antibiootteja ja isotretinoiinia. Roaccutan aiheuttaa 100% varmuudella sikiövaurioita, ja sivuvaikutuksina on esimerkiksi masennus, aggressiot ja itsemurha. Nämä lääkkeet eivät myöskään hoida aknen syytä.

Ihotautilääkärit väittävät että ruokavaliolla ei ole mitään tekemistä aknen kanssa. Totuus on kuitenkin täysin päinvastainen. Jos sinulla sattuu olemaan geeneissäsi aknealttius ja syöt runsashiilihydraattista ruokaa, saat finnejä.

Runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia ovat esimerkiksi:

sokeri
kaikki viljat, eli esim. leivät, pasta ja riisi
peruna
maissi

Jos olet hoitanut akneasi antibiooteilla, on erittäin tärkeää että hoidat suoliston tuhottua bakteerikantaa syömällä maitohappobakteereita, paljon ja pitkään.

Toinen tärkeä asia aknen hoidossa on riittävä d-vitamiinin saanti. D-vitamiinin täytyy ehdottomasti olla eläinperäistä d3:a, ei kasviperäistä d2:a. D-vitamiini tarvitsee rasvaa imeytyäkseen, joten öljykapselit imeytyvät paljon paremmin kuin kuivat pillerit.

Käyttämäni hyvä d-vitamiinivalmiste

Katson juonipaljastukset joka viikko