Päivi Räsänen haluaa kieltää kaiken


Usein kysyn itseltäni miksi ihmeessä kuulun vieläkin kirkkoon? Tässä viime vuosina on ollut ihan tarpeeksi näitä kohuja ja syitä miksi kaikki järkevät ihmiset ovat jo eronneet kirkosta. Esimerkiksi kirkon homovastaisuus, kun yritetään "opettaa" homoja eheytymään. Sairasta. Silloin oli lähellä etten eronnut kirkosta, kävin jo katsomassa eroakirkosta.fi-sivustoa.

Päivi Räsänen päästää suustaan kaikenlaisia keskiaikaisia sammakoita. Nyt jo jotkut kirkon miehetkin myöntävät että hän on rasite kirkolle. Oppisi pitämään suunsa kiinni. Itselleni punainen vaate on tämä aborttivastaisuus. En voi tajuta miksi kukaan nainen ja vielä lääkäri haluaisi paluuta aikaan jolloin naisia kuoli laittomiin abortteihin. Aborttioikeudessa on kyse tasa-arvosta ja naisten hengistä. En vaan millään voi ymmärtää yhtäkään ihmistä joka haluaisi kieltää abortin.

Itsekin tekisin abortin jos tulisin raskaaksi, sillä enhän tietenkään halua lapsia. Onneksi olen raskaudelta onnistunut välttymään tähän aikaiseen keski-ikään asti. Sterilointi on ollut harkinnassa, mutta sitäkään ei kuulemma välttämättä saa vaikka lain kriteeri täyttyisikin. Lääkäri voi kieltäytyä kirjoittamasta lähetettä, koska epäilee potilaan vielä muuttavan mielensä ja ne sterilointien purut ovat kalliita.

Taas tekisi niin kovasti mieli erota kirkosta Päivi Räsäsen sanomisten takia. Mutta olen kai sittenkin niin paljon Jumalaa pelkäävä sielu etten vieläkään uskalla.