Jotain mätää Facebookissa?


Minähän olen nykyään Facebookin mielestä sinkku, koska se significant other eli avomieheni ei ole Facebookissa ollenkaan. Nykyään voi olla parisuhteessa tai avoliitossa tai avioliitossa vain sellaisen ihmisen kanssa, joka on myöskin rekkautunut Feissariin. Sinänsä hassua, jos et kuulu Facebookiin et ole siis ollenkaan olemassa? No onneksi ei ole sentään sitä ongelmaa että tätä Facebook-sinkkua yritettäisiin iskeä tai jotain. Herranjestas sentään.

Minähän en käytä feissaria kavereiden kanssa jutusteluun tai minkäänlaiseen yhteydenpitoon heidän kanssaan, sillä minulla ei tunnetusti eikä tietenkään ole kavereita. On se silti kummallista että nykyään saan tietää suunnilleen kaikki uutiset ja jutut vain Facebookin kautta. Ei tarvitse muita medioita käyttää tai lukea ollenkaan, kun kaikki on kätevästi yhdessä ja samassa paikassa.

Moni haluaa erota Facebookista, ehkä he ovat riippuvaisia tai jotain ja haluavat siksi siitä eroon. Mulle kyllä kelpaa vielä vaikka moni juttu onkin ajan saatossa huomattavasti huonontunut.

Katson juonipaljastukset joka viikko