Ebaysta tilaaminen Suomeen


Ei se oikeasti ole tippaakaan vaikeaa, kun jopa minä sen osaan. Käytän Englannin eBaytä, koska silloin ei tarvitse huolehtia mistään tullimaksuista, sillä niitähän ei tule kun tilaa EU:n sisältä. Toki Englannin eBayssakin on myyjiä esimerkiksi Aasiasta ja USA:sta. Mutta tuotteen tiedoista näkee sen sijainnin, ja jo tuotteita hakiessa voi rajata hakua niin että näkyvät vaikkapa vain Englannin tai EU:n tuotteet.

Ebayssä maksetaan Paypallilla, ja sen käyttäminenkin on ihan liian helppoa. Pari hiirenklikkausta ja olet taas yhtä tuotetta rikkaampi, ja muutaman euron köyhempi. Ihanaa Ebayssa on juurikin se että valikoimaa on älyttömästi, ja hinnat ovat huikaisevan halpoja Suomen vastaaviin kiskurihintoihin verrattuna. Kun tilaat jonkin vaatteen eBaysta niin sitä samaahan ei ole päällä joka toisella vastaantulijalla, toisin kuin Suomen huonoja valikoimia käytettäessä.

Paypal-tilin perustaminen onnistuu helposti. Ja tärkeintähän on muistaa että Ebaysta tilaamiseen ja Paypallilla maksamiseen ei todellakaan tarvita luottokorttia, pelkkä Visa Electron riittää mainiosti.