The Walking Dead juonipaljastuksia: Ketkä kuolevat seuraavassa jaksossa?


Täytyy heti kärkeen sanoa yksi asia kehutusta ja supersuositusta zombiesarjasta The Walking Dead: se ei tosiaankaan pelkää tappaa päähenkilöitään!

Hetken aikaa kaikki oli hyvin ja kaikki olivat niin onnellisia ja hymyileviä. Siitä jo heti tiesi että jotain todella pahaa tapahtuu kohta.

Kesken pahan zompparihyökkäyksen Lorin synnytys alkaa. Muuta vaihtoehtoa ei ole kuin keisarinleikkaus, ja Lori kuolee siihen. Carlin täytyy ampua kuollutta äitiään päähän varmistaakseen ettei tämä muutu zombiksi. Vauva selviää hengissä, mutta miten lie jatkossa, ilman ruokaa? Rick murtuu täysin saadessaan tietää Lorin kuolemasta. Todella vaikuttavaa näyttelemistä Andrew Lincolnilta, itkin silmät päästäni.


Monet ovat olleet erittäin iloisia Lorin kuolemasta, ilmeisesti hän oli jostain kumman syystä todella vihattu hahmo. Sarjakuvissakin Lori kuolee, mutta eri tavalla ja yhdessä vauvansa kanssa.

The Walking Deadin kolmannen kauden neljännen jakson toinen uhri on se mustaihoinen mies, jonka nimeä en todellakaan muista tai edes tiedä. T-dog? Häntä on jo kertaalleen purtu kun hän pelastaa Carolin ryntäämällä zombien syliin raadeltavaksi ja syötäväksi.

The Walking Dead dvd:t ja blu-rayt