Miksi lihavat naiset haukkuvat laihoja?


Mikä ihmeen oikeus lihavilla naisilla oikein on haukkua laihoja naisia? Joka kerta kun joku lihava tekee noin hän osoittaa vain oman tyhmyytensä. Ja kateutensa. Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista. Kyse on aina kateudesta, sillä jokainen lihava nainen haluaisi olla laihempi.

Tyhmäksi tunnen minäkin itseni kun olen lukemattomat kerrat puolustanut lihavia netissä. Sillä tiedän ettei lihavuudessa ole kyse muusta kuin huono-onnisista geeneistä ja aineenvaihdunnasta. Tasan ei käy onnenlahjat. MUTTA sitten lihavat haukkuvat laihoja ja saavat kyyneleet silmiini. Laiha ei ole valinnut laihuuttaan sen enempää kuin sinä lihavuuttasi, joten millä oikeudella haukut hoikkaa kanssasisartasi?

En todellakaan enää puolusta lihavia netissä. En tietysti haukukaan, sillä en voisi koskaan olla niin ilkeä tai alentua niin alhaiselle tasolle. Minulla on sielu, sydän jä järki. Toisin kuin lihavilla jotka haukkuvat laihoja naisia hirvittävillä haukkumasanoilla. Pitäisikö vetää itsensä jojoon jos ei tule koskaan olemaan ns. oikea nainen, koska kroppaan ei kerry rasvaa ns. oikeisiin paikkoihin? Sellaiset geenit on vain sattunut saamaan. Aivan niin kuin sinä sait lihavuus-geenin.

No menetitpähän haukkumisellasi ainakin yhden ihmisen kunnioituksen. Katson sinua nyt ihan uudessa valossa. Olet oksettava.

Miksi lihomme?