Mitä lääkärit eivät kerro sinulle - paras lehti ikinä


On aivan uskomatonta miten viime aikoina S- ja K-ryhmä ovat taipuneet pienen vähemmistön somepainostuksen alla. S-ryhmä aikoo perua tuotekohtaisen tiedonkeruun, vaikka kyselyn mukaan yli 90 prosentin mielestä se oli hyvä idea. Miksi pieni huutava vähemmistö saa nykyään aina tahtonsa läpi kaikessa? Luulin että elämme demokratiassa.

Vähän aiemmin jotkut ihmiset paheksuivat Mitä lääkärit eivät kerro sinulle-lehden tuloa Suomeen, ja jo heti K- ja S-ryhmä poistivat lehden myyntipisteistään. Mitä lääkärit eivät kerro sinulle-lehteä myydään Suomessa tällä hetkellä lähinnä R-kioskeissa. Lehden myyntipaikat voit katsoa Lehtipisteen sivuilta.

Ja miksi sitten tietämättömät ihmiset kritisoivat tätä lehteä? Sehän vain kertoo tutkimustuloksista selkokielellä, eikä keksi mitään omasta päästään. MLEKS-lehden kritisoiminen on vain viestintuojan ampumista. Miksi ihmiset eivät kestä kuulla totuutta elämäntapojen vaikutuksesta terveyteensä? On vain niin paljon helpompaa mennä lääkäriin ja ottaa ne pillerit, jotka sitten tuhoavat kaloja, luontoa ja meidän kaikkien juomavesiä.

MLEKS-lehti ei ole mikään pahis vaan todellinen hyvis. Esimerkiksi jokaisessa tähän asti ilmestyneessä suomenkielisessä numerossaan se on kertonut sokeri- ja viljapitoisen ruokavalion vaaroista ihmisen terveydelle. Sen jos minkä pitäisi pelkästään olla kansanterveysteko, eikä sensuroivan paniikin aihe.

Valitettavasti en usko että tämä lehti pysyy Suomen markkinoilla kovin kauaa. No ehkäpä suomalaiset eivät vain ansaitse näin hyvää lehteä. Suomalaiset haluavat pysyä sairaina ja lihavina. Ja pitää päänsä puskassa, jopa kirjaimellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti