Äitiys tarkoittaa tissien paljastelua julkisesti


Taas on ollut kamalaa kohua julkisesta imettämisestä. Nykyajan Suomessa on vain yksi sallittu mielipide: Julkinen imetys on paras keksintö ikinä. Jos sitä erehtyy kritisoimaan niin joutuu takuuvarmasti lynkkauksen kohteeksi.

Koska äitiyteen kuuluu pakollisena osana tissiensä paljastelu aina kuin mahdollista ja kaikkialla. Heti kun pentu vähänkin rääkäisee niin tissit pitää laittaa näytille kaikkien ympärilläolijoiden ihasteltaviksi, koska lapsi kuolee muuten nälkään sillä sekunnilla.

Kaiken huippu on eräs äiti joka esiintyi tissit paljaana lauantain Savon Sanomien etusivulla. Koska se nyt vaan kuuluu äitiyteen että lasta on lain mukaan pakko syöttää tissit täysin paljaana julkisesti, ja jopa lehden etusivulla asti. Mahtavat kyseisen mamman vanhemmat ja tutut olla todella ylpeitä tästä julki-imettäjästä.

Mutta onpa olemassa niitäkin äitejä jotka eivät imetä koskaan julkisesti. Kas kummaa kun kaikki äidit eivät todellakaan halua esitellä tissejään kaikille tutuille ja tuntemattomille jokaisen tilaisuuden tullen. Ja silti lapset eivät ole kuolleet nälkään! Mutta eihän sen pitäisi olla mahdollista näiden julki-imettäjien mielestä?

Niin, imettäminen on luonnollista ja siksi sitä pitäisi saada harrastaa aina ja kaikkialla, muista välittämättä? No onhan esimerkiksi piereskelykin täysin luonnollista, mutta ei sitä silti kannattaisi tehdä julkisesti tai vaikka ruokapöydässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti