Älä laihduta väärin


Tekee oikein pahaa seurata sivusta kun ihminen tuhoaa terveyttään, kroppaansa ja mahdollisuuttaan päästä ikinä pysyvään normaalipainoon laihduttamalla väärin. Kitukuurit, pussidieetit, Cambridge... Näitähän riittää.

Jos laihdutuskuurisi sisältää liian vähän proteiinia, menetät "laihtuessasi" lihasta etkä rasvaa. Tästä puolestaan on tuloksena se että kilot palaavat dieetin loputtua takaisin korkojen kera. Lopulta painat enemmän kuin aloittaessasi dieetin. Ja kun taas yrität laihdutusta uudelleen, se on entistäkin vaikeampaa.

Laihduttamalla väärin sotket jo muutenkin viturallaan olevaa aineenvaihduntaasi entistäkin enemmän. Ja tästähän on seurauksena... lisää lihomista. Saatat laihtua kivasti sillä 400 kilokalorin kitudieetillä, mutta kun lopetat sen lihot äkkiä takaisin ja ylikin.

Kun laihdutat väärin lihot vain lisää. Mieti siis muutaman kerran onko se hetkellinen painonpudotus sen arvoista.

Miten sitten laihduttaa "oikein"? Ruokavaliossa pitää olla tarpeeksi proteiinia, elintärkeitä rasvahappoja ja kasviksia. Koska lihominen kertoo hiilihydraatti-intoleranssista niiden määrää pitää rajoittaa usein tuntuvastikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti