Under the Domen toisen kauden juonipaljastuksia


Uusi kausi on juuri alkanut USA:ssa, onhan kyseessä halpabudjetin kesäsarja. Jo kauan ennen Stephen Kingin kirjaan perustuvan sarjan Under the domen toisen kauden alkua sen ensimmäisestä jaksosta paljastettiin kolme asiaa. Ensinnäkin se että jakson käsikirjoitti itse kuningas King. Ja toisena se että peräti KAKSI päähenkilöä kuolee heti kauden alkajaisiksi. Ja kolmantena se että King tekee cameon kyseisessä jaksossa. Mikä näistä sitten aiheutti eniten riemunkiljahduksia faneissa, en tiedä. King esitti avausjaksossa kahvilan asiakasta, ja hänellä oli jopa muutama vuorosana!

Mutta ketkä kaksi olivat nämä onnettomat uhrit, jotka menettivät henkensä? Ensimmäisenä oli vuorossa kaupungin eli Chester's Millin käheä-ääninen sheriffi Linda, joka kuoli yrittäessään pelastaa Barbien. Jakson lopussa brutaalisti murhatuksi joutui Angie. Kuka murhasi Angien, siinäkö kauden pääjuoni? Hänen oli jo korkea aikakin kuolla, sillä kirjassa hän kuolee heti alussa... Juniorin tappamana. Sarjassa Junior on ollut aivan liian kiltti ja hyvis, kun kirjassa hän on aivokasvaimesta kärsivä sekopääraiskaaja-murhaaja.

Naurettavaa on myös tapa jolla Under the domessa esitellään uusia hahmoja. Siis tilanteessa jossa kaikki ovat olleet kuvun sisällä ansassa jo kauan. Missä nämä uudet tyypit ovat piileskelleet kaiken sen ajan? Harmittaa nimittäin vieläkin vietävästi se että niin moni upea hahmo kirjasta ei koskaan nähnyt päivänvaloa sarjassa. Olen siitä ikuisesti katkera.

Mutta naurettavuuden huippu on kuitenkin se että kirjassa metsässä elävästä huumehörhösekoilija Phil Buseystä on nyt sarjassa tehty pollari. Kirjassahan hän on vastuussa koko kaupungin tuhosta ja lähes kaikkien kaupunkilaisten kuolemista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti