Kauniiden ja rohkeiden kesä 2014: Murhayritys!


Kaunarit ei koskaan pidä taukoa USA:ssa, ei edes kesällä eikä edes heinäkuun helteillä. Tällä kertaa on keskellä kauneinta kesää otettu askelta hiukan tummempaan suuntaan. Wyattin äiti Quinn on hiukkasen flippaamassa pimeälle puolelle. Katkeruus ei jätä häntä rauhaan, sillä tokihan Hope kuuluu hänen pikku poikakullalleen Wyattille eikä tämän velipuolelle Liamille.

Wyatt pelastaa Liamin sekopää-äitinsä kynsistä. Onko veljesrakkaus ja yhteisymmärrys nyt viimein löytynyt? Uskallan epäillä että ei.


Oltuaan muutaman viikon kateissa Ridge palasi kuolleista. Mutta tokihan matkatuliaisena oli muistinmenetys. Ridgellä on vaikeuksia tajuta että Katie on hänen kihlattunsa, ja eipä hän oikein pysty edes töihin eli mekkojen suunnitteluun. Myös Deacon on taas mukana sekoittamassa pakkaa. Brooke ja Bill suunnittelevat uusia häitä, edellisethän Ridge keskeytti. Ja spekulaatioiden mukaan äskettäin Monacossa kuvatuissa jaksoissa naimisiin menevät... Hope ja Wyatt?! JOS tämä on totta, niin kuinka monta sekuntia tämä avioliitto kestää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti