Kauniit ja rohkeat juonipaljastukset 2013: Steffyn tragedia


Kauniit ja rohkeat jäi Suomessa taas jälleen kerran törkeästi ihan liian pitkälle kesätauolle. Siis oikeasti, mitä ihmettä? Kaunareilla ei tosiaankaan ole Yhdysvalloissa mitään kesätaukoja koskaan, tai yhtään mitään taukoja. Sama juttu on kaikilla muillakin saippuasarjoilla. Ihmettelen ainoastaan sitä miten näyttelijät jaksavat.

Ja eivätpä he aina jaksakaan. Steffyn esittäjä Jacqueline MacInnes Wood haluaa nyt ilmeisesti pitää ainakin lomaa sarjasta. Aluksi huhuttiin että  hän lähtisi kokonaan pois sarjasta, mutta siitä ei kaiketi sittenkään ole kyse. Hän haluaa olla mukana Kaunareissa jatkossakin, mutta huomattavasti nykyistä pienemmässä roolissa.

Ja sehän tietää vain yhtä asiaa: Steffyn täytyy siirtyä keskeisestä juonikuviosta kiltisi takavasemmalle. Merkitseekö tämä sitä että Liam ja Hope "saavat" viimein toisensa?

Kuten viimeksi kerroin, Steffy menetti lapsensa moottoripyöräonnettomuuden seurauksensa. Steffyn masennus ja aiheelliset itsesyytökset ovat ajaneet Steffyn ja Liamin avioliiton kriisiin. Asiaa ei auta yhtään diagnoosi jonka Steffy saa lääkäriltä: Steffy ei pysty enää koskaan saamaan lapsia!

Toisaalla Kauniiden ja rohkeiden universumissa mummoikäinen Brooke odottaa lasta siskonsa aviomiehelle Billille. Bill ei tiedä vieläkään raskaudesta, sillä Brookella on kokonaan oma suunnitelmansa: Hän yrittää suostutella Ericiä tunnustamaan lapsen omakseen! Kyllä, ja kaikenhan kruunaa se että Ericillä ja Taylorilla on suhde. Eli Brooke on taas miljoonannen kerran Taylorin miestä vikittelemässä.