Kauniiden ja rohkeiden tylsimmät juonikuviot


Viime aikoina suosikkisaippuasarjani Kauniit ja rohkeat ei ole kiinnostanut minua yhtään tippaa. Yleensä saippuasarjoissa on menossa monta eri juonikuviota yhtä aikaa, mutta kaunareissa tuntuu olevan nykyään vain yksi: kolmiodraama Hope, Liam ja Steffy. Ja valitettavasti täytyy todeta että tämä juoni lakkasi kiinnostamasta minua ajat sitten.

Perustavanlaatuinen ongelma on tämä: En voi ollenkaan tajuta miksi kukaan aivot tai silmät omaava nainen haluaisi Liamin itselleen, saati että tappelisi verisesti jonkun toisen naisen kanssa tämän saamisesta itselleen. Siis oikeasti, Lima siis Liam ei ole minkään näköinen eikä luonteessakaan ole kehumista. Esimerkiksi eräs Thomas Forrester on miljoona kertaa parempi saalis kuin Liam Spencer, ja noin miljardi kertaa paremman näköinen..

Pidän siis nykyään Steffyä ja Hopea täysinä idiootteina kun tappelevat tuosta "palkinnosta" nimeltä Liam. Se on harmi sillä ennen pidin Hopen roolihahmosta. Ja valitettava tosiasia on se että tämä typerä kolmiodraama tulee vain jatkumaan, sillä se on vieläkin menossa USA:ssa esitettävissä jaksoissa. Plääh.

Katson juonipaljastukset joka viikko