Vuoden 2011 paras joululahja


Aina tätä jaksetaan miettiä ja kysellä. Itseänihän ei kiinnosta kuin se mitä itse haluan joululahjaksi. Ja kätevästi ja vastaavasti ketään ei kiinnosta tippaakaan mitä minä haluan tänäkään jouluna joululahjaksi.

No mietitäänpä. Täydellisessä maailmassa saisin vuonna 2011 joulahjaksi ainakin nämä: pörrösukkia. Muunlaisia sukkia en pidä kotona jalassa koskaan, jopa keskikesän helteillä jalassani on aina pörrösukat, kas kun ei myös villasukatkin. Valitettavasti pörrösukkia saa kaupoista aina vain joulun aikaan, aika törkeää. Monet pörrösukistani ovat pahasti kuluneita ja jotkut jopa reikäisiä, joten tarvitsen niitä kipeästi lisää.

Lisäksi haluaisin joululahjaksi sellaiset mikrossa lämmitettävät vehnätossut. Olen haaveillut niistä vuosia. Nyt on tullut uutuutena kauppoihin hiirikäden rannetuki, jonka voi myös lämmittää mikrossa, ja haluaisin sellaisenkin. Sokoksella tuo maksaa 8,50 euroa. Onkohan missään halvemmalla?

Ja jos kerran ollaan vaan tällä kylmien jalkojen linjalla, niin haluaisin, kuten niin monen vuoden ajan, jalkojenhoitosetin. Sellaisen jossa olisi kosteusvoide jaloille ja jonkinlainen jalkakylpyaine.

Toki haluaisin muitakin joululahjoja, mutta kun tästä nyt tuli vain jalkoihin rajoittunut toivelista niin lopetanpa tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko