pakollinen raskaus testi


Minä olen kerran joutunut raskaustestiin vasten tahtoani. En vielä tänäkään päivänä ymmärrä mitä ihmeen järkeä siinä oli. Lääkärini ei uskonut minua eikä luottanut minuun kun sanoin että raskaus ei voisi mitenkään olla mahdollinen asia.

Siis kaikista vakuutteluistani huolimatta tämä nuori naispuolinen ihotautilääkäri määräsi minut raskaustestiin. Kaiken huippu oli tämä: Minulta otettiin labrassa samalla myös monia muita verikokeita. Pyysin että myös se raskaustesti tehtäisiin verestä. Mutta ei, jostain kumman syystä se ei lääkärille käynyt! Hän halusi välttämättä että se tehdään virtsasta. En ymmärrä. Olen luullut että verestä tehty testi olisi luotettavampikin.

Ja kas kummaa, tämän täysin turhan raskaustestin tulos oli jotenkin ihmeellisesti negatiivinen...



Syy miksi jouduin raskaustestiin oli aknelääkemyrkky nimeltä Roaccutan. Nykyään lisääntymisikäiset naiset joutuvat sen reseptin saadakseen antamaan negatiivisen raskaustestin, sillä kyseinen lääke aiheuttaa takuuvarmasti sikiövaurioita. Itse asiassa Roaccutanin kanssa määrätään aina myös e-pillerit, vaikka niille ei olisi mitään tarvetta. Niitä ei tosin liene pakko syödä, en tiedä onko ne pakko ostaa apteekista yhdessä Roaccutanin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko