abortti on hyvä asia


Minun mielestäni kaikilta aborttia vastustavilta miehiltä pitäisi kieltää seksi koko elämän ajaksi. Tai no, ainakin seksi kaikkien hedelmällisessä iässä olevien naisten kanssa. Olkoot aborttivastaiset miehet toisten miesten kanssa, niin raskauden mahdollisuutta ei ole.

Siis tämä asia saa minut näkemään niin punaista. Mikä ihmeen oikeus miehellä on muka sanoa yhtään mitään tämän asian suhteen? Aborttivastaisilla miehillä ei tunnu olevan aivoja ollenkaan. Heidän mielestään toki miesten pitäisi saada pitää mielin määrin vastuutonta hauskaa, mutta sitten jos vahinko sattuisi käymään naisen pitäisi kärsiä siitä koko loppuelämä! Hyvähän se on miehen huudella koska hän voi vaan häipyä paikalta seuraavan uhrin luokse.

Keskeyttämätön raskaus merkitsee naiselle kipua, kärsimystä, hirvittävän määrän taloudellisia menetyksiä ja ikuista vankilaa, josta ei pääse koskaan pois. Pahimmassa tapauksessa raskaus johtaa kuolemaan! Ja silti muka aborttia ei saisi tehdä?

Mikä oikeus miehellä on vaatia naista asettamaan itsensä kuolemanvaaraan, vain jotta mies saisi seksiä? Hankkikaa aivot jostain, aborttivastaiset miehet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti