Koronan ehkäisy - näin vältät koronan


Korona leviää hengitysilman välityksellä. Siksi mikään määrä käsienpesua ja käsidesiä ei estä sitä tarttumasta. Korona voi tarttua vaikka yhtäkään ihmistä ei olisi lähistöllä. Tartuntaan riittää vaikkapa se että koronainen ihminen on juuri ennen sinua käyttänyt hissiä johon menet.

Koronatilanne on marraskuussa 2023 Suomessa pahin koskaan, näin pandemian neljännen vuosipäivän lähestyessä. Pandemia ei ole ohi, vaikka valeuutiset ovat näin jo pitkään väittäneet. Suomi on ollut maailman koronakuolleisuuden ykkönen kohta jo parisen vuotta. Myös ylikuolleisuus on Suomessa hirveää, erityisesti nuoremmissa ikäryhmissä. Ihmiset kuolevat sekä akuuttiin koronaan että sen pitkäaikaisvaikutuksiin, joita ovat mm. veritulpat ja sydäninfarktit. 

Ihmiset tappelevat rokotejonoissa, vaikka rokotteet eivät suojaa tartunnalta eivätkä estä tartuttamista. Kuinka moni vanha ihminen saa rokotusjonosta koronan ja kuolee? 

Ihmiset eivät tiedä että ainoastaan hengityssuojaimen käyttö suojelee koronatartunnalta. Koronarokote ei sitä tee. Myöskään kirurginen maski ei ehkäise koronaa.

Suomen median paras ja rehellisin koronauutinen koskaan: Tämä tieto auttaa välttämään koronan

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katson juonipaljastukset joka viikko