Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia USA:sta kesä 2014


Ei mitään uutta auringon alla. Liam ja Wyatt tappelevat edelleen Hopesta, ihan fyysisestkin. Nyrkkitappelua siis, jonka kaiketi aloittaa tällä kertaa Wyatt. Mikseivät nämä kolme ihan suosiolla rupea kolmenkeskiseen suhteeseen? Siis voisihan Hope ihan hyvin olla yhtä aikaa molempien veljesten kanssa. Vaikkakin ainoa syy miksei Liam ole sen oikeansa eli Steffyn kanssa on se että Steffyn näyttelijällä on parempaakin tekemistä kuin Kaunarit.

Paljon mielenkiintoisempana uutisena voi pitää sitä että Bill ja Brooke aikoivat mennä naimisiin Dubaissa. Mutta eräs entinen heila eli Ridge on asiasta eri mieltä, vaikka onkin ainakin lähes kihloissa Brooken siskon Katien kanssa. Katie se vaan ei ikinä voita. Aina Brooke vie häneltä kaikki miehet. Mitäpä tekisit Katien kengissä? Vieläkö muka olisit missään väleissä Brooken kanssa? Olisiko sana itsesuojeluvaisto mitään? Pysy kaukana siitä lutkasta!!

Ridge ja Bill jaksavat taistella vanhasta huor... Brookesta. Ridge ryntää Dubaihin keskeyttämään Brooken ja Billin vihkimisen. Tuloksena on että Ridge tippuu helikopterista mereen ja katoaa!


Ja muuta tapahtunutta: Taylor on palannut sarjaan ja suoraan Thornen sänkyyn. Aly ei tästä tykkää, tappoihan rattijuoppo-Taylor hänen Darla-äitinsä. Oliverilla ja Alyllä on suhteen poikanen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti